Edelstenen gebruiken als sporter: twee tips

Geplaatst op 12-04-2023

Categorie: Sport

Ben je op zoek naar manieren om jouw sportprestaties te verbeteren? Wist je dat edelstenen je hierbij kunnen helpen? Het gebruik van edelstenen als sporter is een trend die steeds populairder wordt. In deze blog delen we twee tips met je over hoe je edelstenen kunt gebruiken om jouw sportprestaties te optimaliseren.

Tip 1: Draag een armband van tijgeroog

Tijgeroog is een edelsteen die bekend staat om zijn beschermende werking. Het helpt je om negatieve energie af te weren en positiviteit te bevorderen. Dit is met name handig als je een sport beoefent waarbij je veel contact hebt met andere sporters, zoals voetbal of rugby. Maar tijgeroog heeft nog meer voordelen voor sporters.

De edelsteen staat er namelijk ook om bekend dat het je focus en concentratie bevordert. Hierdoor kun je beter presteren tijdens trainingen en wedstrijden. Daarnaast kan tijgeroog helpen om angst en stress te verminderen, waardoor je meer ontspannen bent tijdens het sporten.

Een tijgeroog armband is daarom een perfecte keuze voor sporters. Draag hem tijdens het sporten en profiteer van de voordelen die deze edelsteen te bieden heeft.

Tip 2: Gebruik een kristallen waterfles

Voldoende water drinken is essentieel voor sporters. Het helpt je lichaam om afvalstoffen af te voeren en zorgt ervoor dat je goed gehydrateerd blijft tijdens het sporten. Maar wist je dat het water dat je drinkt ook invloed heeft op jouw prestaties?

Door water te drinken dat is behandeld met edelstenen, kun je de voordelen van deze stenen nog beter benutten. Een kristallen waterfles is hiervoor de perfecte oplossing. Door water in een fles met edelstenen te bewaren, wordt het water geïoniseerd en verrijkt met de energetische eigenschappen van de edelstenen.

Er zijn verschillende edelstenen die je kunt gebruiken in een kristallen waterfles, afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor amethist, dat bekend staat om zijn kalmerende werking en stressverlagende eigenschappen. Of ga voor bergkristal, dat helpt om de energiebalans in je lichaam te herstellen.

Een kristallen waterfles is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een mooie accessoire. Zo heb je altijd een reminder bij je om goed voor jezelf te zorgen, zowel binnen als buiten het sportveld.

Het gebruik van edelstenen als sporter is een effectieve en natuurlijke manier om jouw sportprestaties te verbeteren. Door een tijgeroog armband te dragen en een kristallen waterfles te gebruiken, kun je profiteren van de voordelen die deze edelstenen te bieden hebben.

Probeer het zelf uit en ontdek hoe edelstenen jou kunnen helpen.